Index bývania

/ 10
Podriemerné

Slnečný 2i byt, 62m2,balkón, parkovanie, Lopúchová, Koliba

Bratislava III - Nové Mesto - Lopúchova

210 000 €

Stav

Zariadenosť: nezariadený
Materiál: tehla
Rok výstavby: 2009
Rok kolaudácie: 2010

Veľkosť

Počet izieb: 2
Úžitková plocha: 62 m²
Celková plocha: 62 m²

Poschodie

3. z celkovo 4 poschodí
Výťah: áno

Parkovanie

vlastné vyhradené

Vybavenosť

Kúpeľňa: 1x, áno
Balkón: áno 6.00 m²
Internet: TV káblový rozvod
Káblová TV: áno
Kúrenie: spoločné – vlastná kotolňa
Likvidácia odpadu: áno - separovaný
Bezbariérový prístup: áno

Popis

Slnečný 2i byt, balkón, parkovanie, v lokalite Bratislava III - Nové Mesto, Koliba. Výmera bytu je 61,7 m2, k bytu patrí balkón o výmere 6m2. Byt sa predáva nezariadený.

DISPOZÍCIA:
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou, spálne, šatníka, kúpeľne (sprchový kút, umývadlo so skrinkou a radiátor s termostatickým ventilom) a oddeleného WC (toaleta, umývadlo). Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, el. varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu a chladnička s vnútorným mraziakom.

VYBAVENIE:
V byte sa nachádza plávajúca podlaha, drevené eurookná v hnedej farbe, elektricky ovládané vonkajšie žalúzie, bezpečnostné vchodové dvere, úložný policový systém v šatníku. V byte je pripojenie na internet a káblovú televíziu (UPC, Telekom), možnosť rozšírenia internetového pripojenia cez opto kábel od spoločnosti Telekom, ktorý je vo vchode. Vykurovanie bytu je zabezpečené radiátormi a podlahovým vykurovaním v kupeľni. Vykurovanie je riadené z vlastnej plynovej kotolne, ktorá sa nachádza v bytovom dome.

Mesačné náklady: zálohový predpis na byt 160 EUR + el. energia 30 EUR.

BYTOVÝ DOM: bol postavený v roku 2009 a bol skolaudovaný v roku 2010. Jedná sa o tehlovú stavbu, zateplenú čadičovou vlnou o hrúbke 10 cm, vonkajšia úprava tehlové obklady a omietka. Vstup do bytového domu je cez elektrický video vrátnik a magnetický kľúč. V BD sa nachádza výťah pre 4 osoby. Prístup do bytu je tak bezbariérový. Vo vchode sa nachádza spoločná miestnosť na uloženie kočíkov.

PARKOVANIE:
K bytu je možné prikúpiť buď garážový box v cene 25.000,- EUR, alebo vnútorné garážové státie v cene 15.000,- EUR. Návštevám je vyhradené vonkajšie parkovacie státie - celkovo 6 miest.

LOKALITA:
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Koliba, v uzatvorenom areály s prístupom cez bránu. Vstup do areálu je povolený len majiteľom bytového domu, návštevám otvoríte pomocou video vrátnika. Okolie bytového domu je veľmi pekne upravené. Pre obyvateľov je k dispozícií záhrada so zeleňou a detským ihriskom. Sú zabezpečené upratovacie služby pre bytový dom + garáže a služby záhradníka pre udržiavanie okolitej zelene.
Koliba - lokalita v blízkosti lesoparku s možnosťou turistiky, bicyklovania, ale aj rôzne atrakcie a aktivity pre deti a dospelých. V centre mesta dostupného iba do pár minút od bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

Byt je v súčasnosti obsadený nájomcom, voľný k nasťahovaniu bude až po 1.4.2021.

CENA: 210.000,- EUR, + parkovacie státie 15.000,- EUR alebo garážový box v cene 25.000,- EUR
Cena je kompletná a zahŕňa kompletný realitný a právny servis. V prípade záujmu nás prosím neváhajte kontaktovať!

Páči sa Vám táto nehnuteľnosť? Vidíte jej potenciál? Tak si dohodnite obhliadku čo najskôr!

@výhľad @uzatvorený areál
@2PREDANÉ

Predaj

Táto ponuka už nie je aktuálna!



1 z 12
2 z 12
3 z 12
4 z 12
5 z 12
6 z 12
7 z 12
8 z 12
9 z 12
10 z 12
11 z 12
12 z 12

Ponuka sa obnovuje

Počkajte kým sa stránka znovu načíta.
Chcem
si prenajať