Index bývania

/ 10
Podriemerné

Prekrásna rodinná vila, 3 podlažia, 6 izieb, 654m2, bazén, sauna

Miloslavov

Info o cene v RK

Stav

Zariadenosť: zariadený
Terén: rovina
Prístupová cesta: asfaltová cesta
Materiál: tehla
Rok výstavby: 2003
Rok kolaudácie: 2005

Veľkosť

Počet izieb: 6
Úžitková plocha: 654 m²
Celková plocha: 654 m²
Pozemok: 1073 m²
Zastavaná plocha: 265 m²

Poschodie

Počet poschodí: 3

Parkovanie

vlastné vyhradené
Garáž: áno - 2 autá

Vybavenosť

Kúpeľňa: 3x, vaňa a sprchovací kút
Okná: plastové
Balkón: áno
Klimatizácia: áno
Krb: áno
Internet: optika
Káblová TV: áno
Kúrenie: vlastné - plyn
Likvidácia odpadu: áno - separovaný
Voda: studňa a vodovod
Elektrina: 230/400V
Plyn: áno
Kanalizácia: áno
Bazén: interiérový

Popis

Ak hľadáte pokojné rodinné sídlo s nádychom luxusu, túto vilu si zamilujete. Nájdete v nej všetko po čom Vaše srdce túži. Jej celková rozloha 1073 m2 a úžitková plocha 654 m2 Vám doslova zabezpečí komfortné bývanie.

RODINNÁ VILA
Vyniká skvelou mierou súkromia a bezpečnosti. Ponúka nadštandardné vybavenie a nekonečne množstvo drobných vkusných detailov, ktoré spolu vytvárajú unikátnu atmosféru, kvalitne strávený čas v dome a krásne zážitky.

Rodinná vila má 14 rokov, obývaná je prvými majiteľmi, o čom svedčí aj precízne zariadenie, celková starostlivosť a udržiavanie vily.

Pozostáva z 3 podlaží; suterén, prízemie (ako dominantná časť) a poschodie.

Suterén: Z prízemného podlažia vedú schody do suterénu, kde sa nachádza rozsiahla miestnosť veľkosti až 80m2. Je to spoločenská miestnosť vyhradená na rôzne akcie. Má zriadený vlastný bar, krb a posedenie. V suteréne je tiež umiestnená práčovňa, sušiareň, žehliareň, sauna so sprchou a kotolňa

Prízemie: po pravej strane od vstupnej chodby sa nachádza 1x pracovňa, 1x kúpeľňa (s vaňou a sprchovacím kútom), po ľavej strane sa nachádza vyhrievaná garáž pre 2 parkovacie státia. Z chodby vedú dvere do priestrannej obývacej miestnosti (85 m2), ktorej atmosféru dotvára mramorový krb, dve kožené sedačky a televízor. Obývacia miestnosť je spojená s krásne presvetlenou jedálenskou časťou pre cca. 10-12 osôb. Z jedálenskej časti sa dostávame do na mieru zhotovenej kuchyne z prírodného masívu a žulovej pracovnej dosky. Zabudované spotrebiče ako umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, digestor, mikrovlnná rúra a rúra na pečenie sú kombináciou značiek Bosch a Electrolux. Z oboch miestnosti, kuchyne aj obývačky vedie vstup na vonkajšiu terasu. Navyše, z obývačky vedie vstup do presklenej zimnej záhrady, kde po pravej strane je toaleta a rovnako sa z tejto časti dostávame do miestnosti s krytým bazénom, sprchou a barom, odkiaľ je krásny výhľad, cez dve presklené steny, na upravenú záhradu. Bazén ma rozmery 3,5m x 7,5m a hĺbku 1,65m. Zmestí sa doň 70 000 l vody. Má tiež podsvietenie, proti-prúdy a ohrev. V miestnosti je podlahové kúrenie a radiátor (má nízkoenergetické vyhrievanie vďaka solárnemu kolektoru pre ohrev bazénovej vody, ktorý v lete vyhreje vodu až na 23-26 C a v zime zabezpečí teplo plynové kúrenie. Čistenie bazéna je automatizované (má vlastnú šachtu s kompletnou technológiou).

Poschodie: Dispozícia poschodia je veľmi prakticky rozdelená na nočnú časť. Nachádzajú sa tu 3x spálne (z jednej vstup na balkón orientovaný od záhrady). Spálne sú pomerne veľké, v každej je umiestnená dvoj-posteľ, v rámci praktického využitia sú tu tiež 2x kúpeľne (obsahom ktorých sú veľká masážna vaňa, sprchovací kút, toaleta a bidet. Vybavenie zn. Grohe). Obe kúpeľne majú nádherne prepracované obklady. Z hľadiska úschovy oblečenia je na poschodí jeden menší a druhý väčší šatník.

KÚRENIE
Vykurovanie vo vile je zabezpečené prostredníctvom plynu a slnečných kolektorov, ktoré sú prednostne napojené na ohrev vykurovania domu (v zimnom období), ohrev vody a ohrev bazénu (s automatickým prepínaním). Vo vile sa nachádza podlahové kúrenie, ktoré siaha až k bazénu. Taktiež sú tu umiestnené radiátory, 2 mramorové krby s vysokým ohrevom vzduchu (rozvody – meď a plast sú na každom podlaží).

KLIMATIZÁCIA
Všetky miestnosti sú vybavené klimatizačnou jednotkou zn. Carrier. Pre ešte efektívnejšie využite, sú v spodnej obývacej časti umiestnené dve klimatizačné jednotky.

NÁKLADY
Voda: 20-30 EUR/mesiac
Vila má napojenie na mestský vodovod a kanalizáciu. Veľkým benefitom je samostatná vlastná studňa, ktorá je kvalitným zdrojom zdravotne bezpečnej pitnej vody. Voda zo studne sa dá prepínať troj-kombináciou a to na použitie pre celý dom, alebo na použitie iba pre bazén, alebo len závlahu trávnika. 750l zásobník na ohrev vody, zn. Buderus je umiestnený v suteréne.

Elektrina: 30-40 EUR/mesiac
Na každom podlaží sa nachádzajú rozvodové skrine s osobitnou bezpečnostnou poistkou. Elektrické rozvody a zásuvky sú v celej vile kvalitné, medené. Vypínače sú nemeckej kvality.

Plyn: 120 EUR/mesiac
Plynový kotol je umiestnený v technickej miestnosti v suteréne.

NÍZKOENERGETICKÉ ZABEZPEČENIE
Solárny systém aktívne využíva slnečnú energiu a transformuje ju na tepelnú, čím je vo vile zabezpečená maximálna efektivita a to kombinovaným ohrevom. Použité sú úsporné žiarovky 4W (svietivosť 30-70W). Voda zo studne slúži úsporne na závlahu trávnika a napúšťanie bazéna. V dome je možnosť využitia mestského vodovodu, ale i vody zo studne.

Obytné múry tejto stavby sú zateplené 20 cm polystyrénom, výsledkom čoho je, že v zime sa dom neprehrieva a v lete sa tu udržiava dostatočný chlad.

OKNÁ
Vysoko kvalitné plastové okná, 8 komorové, protihlučné, protiprašné. Na všetkých oknách aj dverách sú osadené sieťky proti hmyzu a interiérové žalúzie.

BEZPEČNOSŤ
Súčasťou je kompletné vybavenie vonkajším kamerový systémom, vrátane pokrytia celého pozemku. Taktiež sú tu vnútorné senzory na pohyb s variabilitou ochrany aj počas spánku.

INTERNET
Internetové pripojenie ADSL (TV, internet, pevná linka, domáce kino – rozvody sú v suteréne a na prízemí). Optický kábel je vedený v plote.

OPLOTENIE
Murované oplotenie s obkladom sa nachádza ako v prednej, tak i zadnej časti domu. Bočný plot od susedov je z pletiva. Z prednej strany vily sú ručne kované brány (2x veľké, 2x malé).

CHODNÍKY
Vybetónované chodníky so zámkovou dlažbou sa nachádzajú v okolí celého domu. Spolu tvoria až 240 m2. Dlažba je tiež položená pred garážou, na krytom parkovacom státí.

ZÁHRADA
Záhrada je udržiavaná s ozdobnými stromami, trávnatými porastami a okrasnou skalkou. Tráva je automatický zavlažovaná. Je tu umiestnená studňa (hĺbka 6m), šachta, záhradný domček (3x3,5m) na náradie, gril a ohnisko na opekanie na priamom ohni.

Výhodou je samostatná šachta na bazén, kanalizáciu, závlahový systém, prípojku vody do domu.

SUSEDIA
V susedstve sú ubytované rodiny s dobrým postavením. Sú to ľudia veľmi príjemní a priateľskí o čom svedčia aj kladné vzťahy majiteľa s nimi.

LOKALITA
Rezidencia sa nachádza v obci Miloslavov – časť Alžbetin dvor, vzdialenej necelých 10km od Bratislavy. Dostupnosť z hlavného mesta je riešená frekventovaným autobusovým aj vlakovým spojením. Táto lokalita je stelesnením pokojného života na "bratislavskom" vidieku.

CENA
Vila sa predáva kompletne zariadená, tak ako ju vidíme. Cena je vrátane provízie pre RK a je k dispozícií na vyžiadanie.

ŠTÝL A SPRACOVANIE
Luxusné sídlo je zariadené v štýle VERSACE, v kombinácií s GUCCI. Podlahy sú prepracované unikátnymi mozaikami, vyskladané sú pinzetou. Medzi dlažbami sú rozmiestnené prekrásne vzory, na oko rovnaké, no v skutočnosti každý iný. Dvere sú kvalitného prevedenia masívu – morenej jelši. Strecha je protišmyková. Rýny sú medené.

V rodinnom sídle sa na zariadení rozhodne nešetrilo. Použité sú tu kvalitné materiály, ktoré sú dodnes vo veľmi dobrom, krásne udržiavanom a čistom stave.
Napokon, veď presvedčte sa sami pri osobnej obhliadke.

Radi Vám sídlo ukážeme!





@bazén + sauna
@1nové

Predaj

Táto ponuka už nie je aktuálna!



1 z 24
2 z 24
3 z 24
4 z 24
5 z 24
6 z 24
7 z 24
8 z 24
9 z 24
10 z 24
11 z 24
12 z 24
13 z 24
14 z 24
15 z 24
16 z 24
17 z 24
18 z 24
19 z 24
20 z 24
21 z 24
22 z 24
23 z 24
24 z 24

Ponuka sa obnovuje

Počkajte kým sa stránka znovu načíta.
Chcem
si prenajať