Index bývania

/ 10
Podriemerné

PREDANÉ 2 - izb byt - štúdio, 64 m2,priame centrum

Bratislava I - Staré Mesto - Františkánske námestie

249 000 €

Stav

Stav: po rekonštrukcii
Zariadenosť: zariadený

Veľkosť

Počet izieb: 2
Úžitková plocha: 64 m²
Celková plocha: 64 m²

Poschodie

2. z celkovo 4 poschodí

Vybavenosť

Kúpeľňa: 1x, vaňa
Internet: wifi

Popis

Táto nehnuteľnosť v centre mesta je predaná, ale máme na predaj byt pod Michalskou bránou - viď link
https://www.expatexperts.sk/predaj/?detail=3-izbovy-mezonet-v-historickej-budove-97-m2-4p-michalska-stare-mesto-virtual-prehliadka#ad-image-0, pri cene je možná dohoda.



Realitná kancelária Expat Experts ponúka na predaj exkluzívnu nehnuteľnosť priamo v srdci starého mesta. Naša 2-izbová nehnuteľnosť sa nachádza v národnej kultúrnej pamiatke, tzv. meštianskom dome na Františkánskom námestí.

Štvorposchodový dom bol postavený na konci 16. storočia. Je priamo v centre rušného diania, no zároveň i pokojného Hlavného námestia. Táto lokalita ponúka priam komorné prostredie na bývanie v obklopení starobylých historických budov. V uliciach starého mesta sa dá dokonale cítiť každodenný meštiansky život; v súčasnosti v priestoroch domu sídli aj divadlo GUnaGU. Na dosah je množstvo podnikov, trhov, obchodov a turistov, ktorí si dokonale vychutnávajú jedinečnú atmosféru večerného života tak, ako im to Bratislava v plných dúškoch ponúka.

BYTOVÝ DOM

2 izbový byt sa pýši rozlohou 64.25 m2.

Pozostáva z 1 obytnej miestnosti a príslušenstva bytu, ktorými sú:

- kúpeľňa,

- WC,

- predsieň,

- kuchyňa a

- komora.

K bytu prislúchajú spoločné priestory na nádvorí. K spoločným častiam bytu patria základy domu, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vstupy do domu, schodiská, závetria, vodovodné nosné konštrukcie, izolačné konštrukcie, zvislé nosné konštrukcie a iné časti domu. Byt je vďaka svojej polohe krásne presvetlený už od skorého rána, kde siahajú hrejivé lúče slnka. Priamo z 2 poschodia ponúka výhľad na námestie a vianočné trhy. Ide o byt, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2006, počas ktorej bol prerobený z 3 izbového bytu na typ štúdiový.

Vstup do bytu je vyvýšený schodmi. Po pravej strane sa nachádza priestranná kuchyňa so sedením. Po ľavej strane od vstupnej chodby sa dostávame do rozsiahlej vydláždenej kúpeľne. Kúpeľňa disponuje veľkou osadenou vaňou, toaletou, 2 zrkadlami, okrúhlym umývadlom a skrinkou. Ďalší prechod vedie do hlavnej miestnosti, ktorá svojim zariadením vytvára dojem tepla. Je vybavená drevenými parketami, skriňou, stolíkom, stoličkami, gaučom a posteľou.

V byte sa nachádzajú drevené okná, výška stropov je 2.86m.

Hrúbka múrov je dostatočné široká, cez ktorú stavba ochladzuje celé vnútorné poschodie; tým pádom žiadne ďalšie ochladzovanie vzduchu v interiéri pomocou klimatizácie nie je potrebné. V zimnom období sa v byte kúri pomocou radiátorov, je tu samostatné elektrické kúrenie (možnosť zmeniť na plynové).

Výhodou tohto bytu je aj zabudovaná sauna.

NÁKLADY NA BYT

Mesačné náklady na byt vychádzajú cca. 150 EUR, vrátane správcovských poplatkov.

PARKOVANIE

Parkovacie miesto k bytu neprislúcha, nakoľko sa nachádza v pešej zóne, ľahko dostupnej do ktorejkoľvek časti Bratislavy.

ZARIADENIE

Byt sa predáva zariadený. Po vzájomnej dohode s majiteľmi možnosť predaja nezariadeného bytu.

CENA

Cena bytu je uvedená vrátane provízie pre RK: 249.000 EUR

Predaj

Táto ponuka už nie je aktuálna!



Ponuka sa obnovuje

Počkajte kým sa stránka znovu načíta.
Chcem
si prenajať