Index bývania

7.71 / 10
Velmi dobré
Služby
8.23 / 10 Velmi dobré
Životné prostredie
7.82 / 10 Velmi dobré
Kvalita bývania
9.24 / 10 Výborné
Doprava
9.3 / 10 Výborné
Bezpečnosť
7 / 10 Dobré
Relax
6.92 / 10 Dobré

Pekný 3i byt, 64 m2, lóggia, garáž v prenájme, Pribišová, Dlhé Diely

Bratislava IV - Dlhé diely - Pribišova

178 000 €

Stav

Stav: po rekonštrukcii
Novostavba: nie
Zariadenosť: zariadený
Orientácia: východná
Materiál: panel

Veľkosť

Počet izieb: 3
Úžitková plocha: 62.5 m²
Celková plocha: 67.5 m²

Poschodie

6. z celkovo 10 poschodí
Výťah: áno

Parkovanie

verejné

Vybavenosť

Kúpeľňa: 1x, vaňa
Okná: plastové
Lodžia: áno - 1 2.80 m²
Pivnica: 2.00 m²
Klimatizácia: nie
Krb: nie
Internet: wifi
Káblová TV: áno
Kúrenie: spoločné
Likvidácia odpadu: áno - separovaný
Plyn: áno
Bezbariérový prístup: áno

Popis

3 izbový byt 62,5 m2 s lóggiou a pivnicou, Pribišova ul., Karlová Ves - Dlhé Diely

Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový byt s veľmi dobrým dispozičným riešením, s loggiou, vo výbornej lokalite. Byt je situovaný na 6. poschodí (10) v budove s výťahom, s bezbariérovým prístupom. Má nádherný výhľad na Bratislavský hrad. Výmera je 62,5 m2, veľkosť loggie je 2,8 m2 a k bytu prislúcha pivnica s výmerou 2 m2. Možnosť prenájmu samostatnej garaže v garážovom dome, iba 20m od bytového domu, v cene 100€/mesiac.


Dispozícia:
Do bytu sa vstupuje cez chodbu, v ktorej sa nachádzajú dve vstavané skrine. Po pravej strane sa nachádza kuchyňa, vybavená kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi (elektrická varná doska zn. Ardo, elektrická rúra zn. ARDO, digestor Elektrolux, samostatne stojaca chladnička zn. Elekrolux, rohová sedacia jedálenská zostava spolu s kuchynským stolom z masívu). Oproti vchodovým dverám je vstup do priestrannej obývacej izby (sedacia súprava 3 + 1 + 1, konferenčný stolík, písací stolík, komoda) s priechodom do izby o výmere 8,5 m2 (manželská posteľ, policová skrinka, uzatvorená skrinka) a so vstupom na lóggiu o výmere 2,8 m2. Z ľavej strany vstupnej chodby sa nachádza kúpeľňa vybavená vaňou, umývadlom a práčkou, samostatné WC a nepriechodná izba - spáľňa (manželská posteľ a skriňa). Orientácia všetkých izieb je na východ, kuchyňa je na juh.
Vybavenie bytu: plastové okná s interiérovými hliníkovými žalúziami, pôvodne bezpečnostné dvere, laminátové podklady odtieň buk. Internet a KTV .
K bytu prislúcha pivnica o výmere 2 m2, ktorá sa nachádza na 2. poschodí bytového domu.
Byt je vykurovaný z neďalekej teplárne. V byte sú merače vykurovania, SV a TÚV.
Je ihneď obývateľný a predáva sa so zariadením v zmysle popisu. Nehnuteľnosť nie je zaťažená záložným právom a je v osobnom vlastníctve.


Bytový dom:
Jedná sa o klasický panelový dom, postavený v roku 1993. Bytový dom má zateplenie obvodových stien Nobasilom a polystyrénom o šírke 10 cm, má hydroizoláciu a zateplenie strechy rekonštrukcia v 2012. Vchod má nové vstupné brány s otváraním na číp, kamerový systém a 3 nové výťahy - výmena 01/2020. Prístup do domu je bezbariérový. V bytovom dome je internetové pripojenie: Orange, UPC, Telekom. Dostupnosť MHD do 100 m od vchodu.
Energetický certifikát B.

Popis lokality: Pribišová ulica patrí k jednej z najvyhľadávanejších lokalít na Dlhých Dieloch, s výbornou občianskou vybavenosťou priamo pod oknami bytového domu. Nachádza sa tu supermarket s potravinami, lekáreň, banky a bankomaty, pošta, cukrárne, kaviarne, reštaurácia, drogéria, prevádzky poskytujúce služby, ale aj pešia zóna, kde sa nachádza detské ihrisko, námestie s fontánou, miniparčík. Vo vzdialenosti do 5 minút pešo sa nachádza základná škola, gymnázium, škôlka, športová areál, ďalšie 3 supermarkety, čistiareň...

Cena bytu: 178.000,- EUR. cena je konečná, vrátane provízie RK.

@loggia @čiastočne zariadený

Predaj

Táto ponuka už nie je aktuálna!



Ponuka sa obnovuje

Počkajte kým sa stránka znovu načíta.
Chcem
si prenajať