Index bývania

/ 10
Podriemerné

Nadštandardný 4i byt, 126 m2, projekt Parkville, Koliba

Bratislava III - Nové Mesto

499 000 €

Stav

Zariadenosť: nezariadený
Orientácia: juhozápadná

Veľkosť

Počet izieb: 4
Úžitková plocha: 126 m²
Celková plocha: 146 m²

Poschodie

2. z celkovo 4 poschodí
Výťah: áno

Parkovanie

vlastné vyhradené
Garáž: áno - 2 autá

Vybavenosť

Kúpeľňa: 2x, vaňa a sprchovací kút
Okná: drevené
Lodžia: áno 6.00 m²
Terasa: 14.00 m²
Klimatizácia: áno
Internet: optika
Káblová TV: áno
Kúrenie: spoločné – vlastná kotolňa
Likvidácia odpadu: áno - separovaný
Bezbariérový prístup: áno

Popis

Nadštandardný 4i byt, terasa, loggia, garážové státie, výhľad, projekt Parkville Koliba. Výmera: byt 125,65 m2 + terasa 14 m2 + loggia 5,8 m2, pivnica 3,88 m2, dve parkovacie státia v garáži.

DISPOZÍCIA:
• denná zóna je otvorený priestor, ktorý spája obývačku, kuchyňu, jedáleň;
• priestranná obývačka s výhľadom na 3 dominanty Bratislavy (Dóm sv. Martina, Bratislavský hrad, Nový Most) a so vstupom na terasu o veľkosti 14 m2
• vybavenie kuchyne: kuchynská linka a kuchynský ostrovček s kameninovou pracovnou doskou, spotrebiče zn. Teka: el. varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, spotrebiče zn. Whirpool chladnička s mrazničkou a samostatná mraznička, digestor zn. Elica,
• technická miestnosť, v ktorej sa nachádza práčka a sušička zn. LG, policová zostava
• hlavná spálňa so vstavaným šatníkom a s vyhradenou kúpeľňou (sprchový kút, umývadlo, toaleta) so vstupom na loggiu o veľkosti 5,8 m2
• 2 samostatné nepriechodné izby so vstavanými šatníkmi
• kúpeľňa (2x umývadlo, vaňa, sprchový kút, toaleta)
• oddelené WC (toaleta, umývadlo)
• vstupná chodba so vstavaným šatníkom + botníky
• pivničná kobka v suteréne bytového domu

VYBAVENIE:
Byt sa predáva čiastočne zariadený a so spotrebičmi - kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, vstavané šatníky 4x, komody a botníky vo vstupnej chodbe, osvetlenie v celom byte, závesy, obrazy. V technickej miestnosti zostáva práčka, sušička a policový regál. V byte sa nachádza drevená podlaha, masívne dyhové dvere, drevené okná v hnedej farbe, alarm, klimatizácia, elektricky ovládané vonkajšie žalúzie, bezpečnostné vchodové dvere. V byte je optický internet a káblová televízia, inštalované po celom byte. Vykurovanie bytu je zabezpečené podlahové konvektormi prípadne panelovými radiátormi. Vykurovanie je riadené z vlastnej plynovej kotolne, ktorá sa nachádza v bytovom dome.

PARKOVANIE:
2x vnútorné garážové státie za príplatok 50.000,- EUR. Návštevám je vyhradené vonkajšie parkovacie státie.

BYTOVÝ DOM: Jedná sa o 4 poschodovú stavbu, kombinácia železobetóvej a tehlovej stavby so zateplením minerálnou vlnou, s výťahom priamo z garáží – bezbariérový byt. V prízemí BD sa nachádzajú garážové státia a pivničné kobky. Orientácia bytu na južnú stranu s využitím takmer celodenného oslnenia priestoru a vizuálneho prepojenia s panorámou mesta.


LOKALITA:
Projekt Parkville: sa nachádza v blízkosti najväčšieho mestského lesoparku Kamzík. S výstavbou sa začalo v marci 2007, kolaudácia prebehla v októbri 2008. Projekt i realizáciu stavby zastrešila developerská spoločnosť Orco Property Group so sídlom v Luxembursku. V desiatich vilách sa nachádza 91 apartmánov – od dvojizbových až po luxusné päťizbové byty s veľkými balkónmi, loggiami a strešnými terasami. Areál je privátny, uzavretý iba pre komunitu, ktorá tam býva. Vstup je kontrolovaný kamerovým systémom a bezpečnostnou službou 24/7. Pre obyvateľov je k dispozícií záhrada so zeleňou a dvomi detskými ihriskami, fitness centrom a saunou. K dispozícií je parkovanie pre návštevy, ktorým otvoríte cez video vrátnik. Okolie bytového domu je veľmi pekne upravené. Sú zabezpečené upratovacie služby a služby záhradníka pre udržiavanie okolitej zelene. Rezidencia má výbornú komunitu, priateľský susedia, nadštandardné vzťahy. Spolu s vlastníctvom bytu sa prevádza aj podiel na spoločných priestoroch a zariadení bytového komplexu ako sú záhrady, ihriská, sauna, fitnes a podobne.
Kompletná občianska vybavenosť je len pár km od Koliby a to v centra mesta, potraviny sa nachádzajú neďaleko komplexu. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza anglická materská škôlka a lesopark Kamzík, kde je k dispozícii lyžiarsky svah a bobová dráha, široké športové vyžitie (turistické chodníky, cyklotrasy).


CENA BYTU: 499.000,- EUR, CELKOM: 549.000,- EUR (zahŕňa byt, pivnicu a 2 ks vnútorného parkovacieho státia)
Cena je kompletná a zahŕňa kompletný realitný a právny servis. V prípade záujmu nás prosím neváhajte kontaktovať!

@výhľad @terasa
@1 nové

Predaj

Táto ponuka už nie je aktuálna!



Ponuka sa obnovuje

Počkajte kým sa stránka znovu načíta.
Chcem
si prenajať