Index bývania

8.43 / 10
Velmi dobré
Služby
9.54 / 10 Výborné
Životné prostredie
7.9 / 10 Velmi dobré
Kvalita bývania
9.36 / 10 Výborné
Doprava
7.9 / 10 Velmi dobré
Bezpečnosť
9.26 / 10 Výborné
Relax
7.5 / 10 Dobré

Nadštandardný 3i byt, 80 m2, najvyššie poschodie, 25 m2 lodžia, RETRO

Bratislava II - Ružinov - Nevädzová - RETRO

433 900 €

Stav

Stav: úplne prerobený
Novostavba: áno
Zariadenosť: zariadený

Veľkosť

Počet izieb: 3
Úžitková plocha: 78 m²
Celková plocha: 104 m²

Poschodie

14. z celkovo 14 poschodí
Výťah: áno

Parkovanie

áno

Vybavenosť

Kúpeľňa: 1x, sprchovací kút
Pivnica: 2.27 m²
Klimatizácia: áno
Energetický certifikát: B

Popis

Nadštandardný 3-izbový, moderne zariadený byt, 78,17 m2 + loggia 25,81 m2, parkovanie, pivnica, Nevädzová ulica, Ružinov, vo vyhľadávanom projekte RETRO

Exkluzívne ponúkame na predaj priestranný 3-izbový byt vo vyhľadávanom projekte RETRO na Nevädzovej ulici v mestskej časti Ružinov, byt je situovaný na najvyššom 14. poschodí (zo 14), 4 x výťah, bezbariérový prístup. Byt sa nachádza v pokojnej a bezpečnej lokalite s krásnym výhľadom na mesto.
Výmera bytu je 78,17 m2, výmera loggie je 25.81 m2, k bytu prislúcha pivnica s výmerou 2,27 m2 na -2. posch.

Virtuálna obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=EBtcSHHCGSJ
Video: https://www.youtube.com/watch?v=mYrcxDxSwdQ

Dispozícia:

Byt má priestrannú vstupnú chodbu so vstavanými skriňami a priestorom na práčku a sušičku, z chodby je priamy vstup do obývacej izby prepojenej s jedálenskou časťou a kuchyňou. Kuchynská linka je vybavená zabudovanými spotrebičmi zn. SIEMENS (elekrická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou).

V obývacej izbe sa nachádza rohová 3-sedačka, konferenčný stolík, TV stolík, flat TV, audio system, jedálenský stôl so stoličkami. Zo vstupnej chodby je priamy vstup na loggiu (25,81 m2) cez veľkoformátové sklenené dvere.

Hlavná spálňa je kompletne zariadená nábytkom a vybavením a má samostatný šatník (police, vešanie, zásuvky). Veľkoformátové okná poskytujú krásny výhľad na mesto.

Detská izba/pracovňa je prístupná z chodby, je zariadená vstavanou vyklápacou posteľou, pracovným stolom so stoličkou. Dostatok odkladacích priestorov (police, zásuvky)

V kúpeľni sa nachádza veľký dizajnový sprchovací kút, umývadlo je zabudované v skrinke so zásuvkami, na stene je osadený rebríkový radiátor, v kúpeľni sa nachádza toaleta.

V byte je inštalovaná klimatizácia s klimatizačnými splitmi v každej miestnosti, byt má centrálne vykurovanie, v chodbe na stene je osadený videovrátnik. Na všetkých veľkoformátových oknách a dverách v celom byte sú namontované interiérové a exteriérové žalúzie, interiérové závesy a záclony. Na podlahách sú kvalitné drevené parkety a v kúpeľni dizajnová dlažba a obklady.

Byt sa predáva zariadený a vybavený nábytkom a spotrebičmi ako zobrazujú fotografie.

V bytovom dome je strážna služba 24/7, kamerový systém, monitorovaný vstup.

K bytu sú k dispozícií 3 parkovacie miesta v spoločnej garáži na -2. a -3 poschodí, v cene 15.000.- EUR/1 parkovacie miesto.

V prípade záujmu je možné kúpiť vedľajší/susedný 3-izbový byt a prepojením bytov získať veľkorysé, priestranné a pohodlné bývanie pre veľkú rodinu, viac info k vedľajšiemu/susednému bytu nájdete tu: https://expat.sk/na-predaj-slnecny-3i-byt-90-m2-najvyssie-poschodie-18-m2-lodzia-retro-642874/#read-more

Bytový dom:

Bytový dom je kolaudovaný v roku 2009 a je súčasťou polyfunkčného projektu RETRO s kompletnou ponukou služieb a obchodov: potraviny, banka, pošta, fitness, tenisové kurty, DM drogéria, kľúčová služba, lekáreň, kníhkupectvo, bankomaty, špecializované ambulancie a kliniky, reštaurácie a kaviarne, autoumyváreň, verejné parkovanie pre návštevníkov RETRA

V bytovom dome poskytuje služby internetu spoločnosť Vnet a.s.

Mesačné náklady:

elektrina 40 EUR, mesačný zálohový predpis cca 130 EUR (kúrenie, voda, správa, OLO, strážna služba), 1 x parkovacie miesto cca 20 EUR

Energetický certifikát B

Lokalita:

Nevädzová ulica sa nachádza v pokojnej, bezpečnej a vyhľadávanej lokalite Ružinova, s dostatkom zelene, s kompletnou občianskou vybavenosťou (školy, škôlky, nemocnica, poliklinika, Štrkovecké jazero), 5 min autom k napojeniu na diaľničný obchvat (AT, HU, CZ), 10 min do centra mesta. V pešej dostupnosti 5 min je zástavka MHD.

Cena bytu a parkovacieho miesta:

Cena bytu je 433.900.- EUR, cena je vrátane pivnice a provízie pre RK.

K bytu sú 3 parkovacie miesto v spoločnej garáži na -2. poschodí, v cene 15.000.- EUR (12 m2) a 25.000.- EUR (16 m2). Cena parkovacieho miesta nie je zahrnutá v cene bytu. Podmienkou kúpy bytu je kúpa parkovacích miest.

Byt je kúpou voľný.

Tešíme sa na Vás pri obhliadke !

Viac informácií: Ing. Zuzana Kanská, +421903455954, zuzana@expat.sk

@zariadený @parkovanie @výhľad
@1 iba u nás
@2 projekt RETRO

Predaj

Táto ponuka už nie je aktuálna!



Ponuka sa obnovuje

Počkajte kým sa stránka znovu načíta.
Chcem
si prenajať