Index bývania

/ 10
Podriemerné

Moderný RD so 6 izbami, 2x garáž, jedinečný výhľad, BA III, Nové Mesto

Bratislava III - Nové Mesto

Info o cene v RK

Stav

Zariadenosť: nezariadený
Terén: mierny svah
Prístupová cesta: asfaltová cesta
Materiál: Porotherm
Rok výstavby: 2012
Rok kolaudácie: 2012

Veľkosť

Počet izieb: 6
Úžitková plocha: 414 m²
Celková plocha: 573 m²
Pozemok: 1819 m²
Zastavaná plocha: 240 m²

Poschodie

Počet poschodí: 3

Parkovanie

Garáž: áno - 2 autá

Vybavenosť

Kúpeľňa: 3x, vaňa a sprchovací kút
Okná: plastové
Terasa: 120.00 m²
Klimatizácia: áno
Krb: áno
Internet: optika
Káblová TV: áno
Kúrenie: vlastné - plyn
Likvidácia odpadu: áno - separovaný
Voda: verejný vodovod
Elektrina: 230/400V
Plyn: áno
Kanalizácia: áno

Popis

Ponúkame Vám na predaj veľkorysý moderný trojpodlažný 6 izbový rodinný dom (RD) s úžitkovou plochou 414 m2, na pozemku s výmerou až 1819 m2, v lokalite Bratislava – Nové Mesto, časť Pekná cesta - Slanec. Dom sa nachádza v tichej slepej ulici pod vinicami, čím poskytuje nerušené pokojné bývanie.

DISPOZÍCIA DOMU: pozostáva z troch podlaží. Zastavaná plocha: 240 m2, celková podlahová plocha 414 m2, 3x terasa: 40 m2, 80 m2 a 38 m2. Pozemok má celkovú výmeru 1819 m2.
Nehnuteľnosť sa predáva bez zariadenia, zostáva iba vstavaná kuchynská liska a šatníkové zostavy.

Na prízemí RD sa nachádza hlavný vstup do domu, miestnosť o výmere 18 m2, ktorá momentálne slúži ako kancelária, kuchynka 5 m2, šatník 4,5 m2, sklad 20,5 m2, technická miestnosť 15 m2, WC a garáž nielen pre 2 autá ale aj dostatok miesta na odkladanie bicyklov resp. športových potrieb.

Na 1. poschodí sa nachádza denná zóna s výmerou až 100m2, ktorá pozostáva z haly, kuchyne, špajzy, jedálne, obývačka s interiérovým krbom a druhej časti pracovňa, kúpeľňa s WC a šatník. Vybavenie kuchyne: na mieru vyrobená kuchynská linka, indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor, vstavaná umývačka riadu, mikrovlnka.

Na 2. poschodí sa nachádza oddychová zóna a to vstupná hala, chodba, hlavná spálňa so vstupom na terasu o výmere 40m2, kúpeľňa so sprchovým kútom, oddelené WC, detská izba so vstupom na terasu, hosťovská spálňa, kúpeľňa spojená s WC, šatník. Každá izba je klimatizovaná samostatne.

RD je postavený z keramickej tehly zn. porotherm. Je zateplený polystyrénom s hrúbkou 10 a 15 cm, rovnako je izolovaná aj strecha 20 cm a podlaha na prízemí. Vykurovanie je podlahové a je riešené po zónach pre každé podlažie. Vykurovanie a ohrev vody zabezpečuje plynový kotol zn. Buderus, zásobník vody je na 200 L. Komín z nerezu zn. Schneider. V dome je klimatizácia zn. LG. Energetický certifikát je A. Na dome sú plastové okná v tmavohnedej farbe, interiérové dvere z masívu zn. SAPELI a vstupné hliníkové dvere s bezpečnostným sklom zn. Prum. Podlahy sú z plávajúceho laminátu alebo dlažby. Sanita ale aj obklady sú z kvalitných materiálov.
Nehnuteľnosť je zabezpečená alarmom, v súčasnosti využíva optické pripojenie na internet a satelitnú TV. Pripojenie domu je na obecný vodovod, kanalizáciu a plyn.

Okolie domu je pekne upravené, záhrada je rozľahlá, výmera až 1819 m2. Na pozemku sa nachádzajú dreviny, kroviny a upravený trávnik s automatickým zavlažovaním, ktoré je riešený napájaním z nádrže dažďového zvodu. K oddychu slúžia okrem dvoch priestranných terás o veľkosti 40 m2, 81 m2 a 38 m2 aj zákutia, ktoré sú vytvorené dispozičným riešením jednotlivých podlaží.

PARKOVANIE:
2x garážové státie, 3x parkovanie pred garážou a 3 parkovacie miesta na ulici pred domom.

NÁKLADY:
Mesačné náklady sú cca 300 Eur (elektrika 80 Eur, plyn 150 Eur, OLO 16 Eur, Vodné, stočné 60 Eur).

LOKALITA :
Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej časti pod vinohradmi a to v slepej ulici, takže je zabezpečené súkromie pre spokojný rodinný život. Kompletná občianska vybavenosť je zabezpečená v neďalekej mestskej časti Rača.

VÝHODY:
- Možnosť bývania a podnikania na jednom mieste, prípadne dvojgeneračné bývanie
- Tiché prostredie v lone prírody, slepá ulica
- Nadštandardná výbava domu

CENA: Cena v RK, vrátane kompletného realitného a právneho servisu.

Nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť!




#parkovanie #balkón
@lokalita @výhľad @výnimočné
@2 REZERVOVANÉ

Predaj

Táto ponuka už nie je aktuálna!



Ponuka sa obnovuje

Počkajte kým sa stránka znovu načíta.
Chcem
si prenajať