Index bývania

5.5 / 10
Priemerné
Doprava
2.8 / 10 Podriemerné
Bezpečnosť
7 / 10 Dobré
Kvalita bývania
9.34 / 10 Výborné
Služby
3.33 / 10 Podriemerné
Životné prostredie
8.58 / 10 Velmi dobré
Relax
2 / 10 Podriemerné

REZERVÁCIA Krásny slnečný 2 - izbový podkrovný byt, 58 m2, Bratislava

Bratislava V - Petržalka

179 900 €

Stav

Novostavba: áno
Zariadenosť: zariadený

Veľkosť

Počet izieb: 2
Úžitková plocha: 58 m²
Celková plocha: 68 m²

Poschodie

2. z celkovo 2 poschodí
Výťah: nie

Vybavenosť

Kúpeľňa: 1x, vaňa a sprchovací kút
Pivnica: 10.00 m²

Popis

Krásny, slnečný 2 - izbový podkrovný byt, 58 m2, Bratislava V - navrhnutý dizajnérkou

Úplne nový nadštandardný 2-izbový byt sa nachádza v tichej lokalite Petržalky iba 5 minút autom od centra. Byt sa predáva moderne zariadený podľa návrhu interiérovej dizajnérky.
Vzdušný podkrovný byt s murovaným jadrom bol postavený v nadstavbe samostatnej zrekonštruovanej bytovky iba so 6 bytmi. Kolaudovaný bol marci 2020. Bytový dom nedisponuje výťahom, parkovanie v tejto lokalite je bezproblémové.

BYT

Podkrovný byt pozostáva zo vstupnej haly, z ktorej sa plynule prechádza do obývacej izby dispozične prepojenej s kuchyňou. V plne zariadenej dizajnovej obývacej izbe s LCD televízorom Samsung, sú priznané drevené trámy, čo umocňuje útulnú atmosféru podkrovného bytu. Moderná kuchynská linka značky Ikea disponuje úplne novými vstavanými spotrebičmi od Ikey (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnka a sklokeramická varná doska). Byt je vybavený novou práčkou so sušičkou značky Candy. V celom byte je kvalitná gressová dlažba. V samostatnej spálni nájdete dostatok vstavaného úložného priestoru vrátane čalúnenej postele s dizajnovými doplnkami.

Virtuálna prehliadka bytu 360-stupňovou kamerou :

https://my.matterport.com/show/?m=mtBsnY5PtQm

Moderná svetlá kúpeľňa je obložená kvalitnými talianskymi keramickými obkladmi, k dispozícii je závesné WC – systém Geberit, sprchový kút aj vaňa.

Bytová jednotka má vlastné rozvody vody, kanalizácie a plynu (vlastný plynový kotol) vrátane rekuperácie. Okná bytovej jednotky sú plastové s izolačným trojsklom a strešné okná značky Velux so žalúziami. TV a internetové pripojenie je cez UPC. Vstupné dvere sú bezpečnostné.

K bytu patrí murovaná pivnica s nepriehľadnými uzamykateľnými dverami o výmere 10 m2, kde môžete bez obáv zamknúť aj bicykel. Pivnica disponuje úložným regálom.

V byte zostáva všetok nábytok a spotrebiče ako je uvedené fotkách. V byte ešte nikto nebýval.

Veľmi vhodné aj ako investičný byt na prenájom vzhľadom na to, že je okamžite pripravený k prenájmu a nachádza sa v príjemnej lokalite so skvelou dostupnosťou do centra.


MESAČNÉ NÁKLADY NA BYT

- Správca 70 EUR
- Plyn 40 EUR
- Elektrina 50 EUR
- UPC 37 EUR
- Mesačné zálohy za energie sú zatiaľ orientačné, nakoľko v byte ešte nikto nebýval.




PARKOVANIE


K bytu sa dá prenajať vyhradené 1 parkovacie miesto pred domom za 80,- EUR /mesiac, zabezpečené elektrickou bránou na ovládač. Toto parkovacie miesto je možné odkúpiť po 3 rokoch. Majitelia bytu majú predkupné právo na parkovacie miesto, ktoré sa dá previesť aj na nového majiteľa. Toto predkupné právo už beží.
Parkovanie je v tejto lokalite voľne dostupné na ulici pred bytovým domom, aj napriek novej parkovacej politike v Petržalke.

CENA

179.900 EUR vrátane DPH, kompletného právneho a poradenského servisu a provízie.

Majitelia preferujú iba hotovostných klientov, bez hypotekárneho úveru.

V prípade záujmu volajte :

Ing. Katarína Šágyová
0940 609 234
sagyova@expat.sk


@1 iba u nás
@2 REZERVOVANÉ

Predaj

Táto ponuka už nie je aktuálna!



Ponuka sa obnovuje

Počkajte kým sa stránka znovu načíta.
Chcem
si prenajať